luni, 5 septembrie 2011

Nevralgie

nevralgie = contactul direct al extremității superioare a corpului, mai exact capul, cu orice zid de susținere al unei locuințe.

când se manifestă: la orice oră din zi și noapte, ziua și noaptea fiind și acestea la alegere....la alegerea celor din jurul tău, martori ai masacrului

cauze: suprasolicitări ale „procesorului”, virusarea de către factori externi neinvitați, o viteză supersonică de gândire - ceea ce face gândirea doar cantitativă, autocunoașterea etc..

cum se manifestă: conopida din interiorul craniului crește în dimensiune și apasă puternic pe nervii sărmanului pacient; starea de nervozitate nu întârzie nici ea să apară, individul fiind nervos chiar și pe propria persoană, tendințe evidente de autodistrugere, uneori chiar și emiterea unor sunete cu un nivel al decibelilor ridicat, urmată de un somn profund, moarte clinică ... (fără etc.);

medicație: paracetamol, antinevralgic ... sau ... negarea adevărului, un masaj în talpă, un pachet de șervețele ce va urma a fi umezit, un film bun, întuneric, minim încă o persoană în decor - în cazuri extreme se poate apela și la descărcări violente (tunete, fulgere și dopuri în urechi pentru vecini);

șanse de recidivare:
foarte mari - în cazul în care nevralgia e provocată de vreo echipă de fotbal, bere, prieten/ă, sesiune, iarnă, părinți, profesori, stații pentru mijloace de transport în comun, ecuații matematice, DOTA, WOW, CS etc..
foarte mici - doar dacă devii indiferent, orb, surd, mut, paralizat la pat sau chiar nesimțit și nu mai ai parte de nici un fel de viață personală sau socială - putem echivala chiar cu zicala „ești ca o legumă”

cum previi: nu prea ai cum
alte mențiuni: în unele cazuri rare, poate deveni contagioasă (nevralgia părinților oferită de copii, dar și în viața de cuplu - risc ridicat de impotență)

. . . cred că începe să mă doară capul
p.s. nu încurajez manifestările „emo style” ;)

sursa foto.

3 comentarii: