luni, 12 martie 2012

RIUF – cel mai mare târg de universităţi din Romania ajunge la Iasi

Îmi amintesc cu drag de prima mea vizită la RIUF...era cred că VI-a ediţie. După 3 ediţii în care am participat ca vizitator, ediţia cu numărul IX mi-a dat ocazia să fac parte din grupul de voluntari care ajută la organizarea evenimentului! Sunt tare curioasă ce ne-au pregătit cei de la RIUF pentru ediţia numărul X!

Romanian International University Fair este cel mai mare târg de universităţi din România şi Estul Europei şi, totodată, singurul din zona Moldovei.

Ajuns la a zecea ediţie, RIUF facilitează contactul universităţilor cu tineri interesaţi de continuarea studiilor atât în Romania, cât şi în străinătate. Elevii și studenții interesați de studiul în străinătate sunt așteptați pentru a discuta personal cu reprezentanți ai universităților internaționale și cu alți români studenți sau absolvenți ai acestora. De asemenea, pot să afle de la ei care sunt modalitățile de finanțare disponibile, care sunt oportunitățile ce pot fi fructificate într-un mediu educațional internațional și cum se desfășoară procesul de învățământ într-o altă țară.

În acest an, tinerii din regiunea Moldovei se vor întâlni într-o singură zi cu reprezentanţii a 30 de universităţi internaţionale (Belgia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Germania, Franta, Elveţia, Danemarca) şi din România (Univ. „Al. I. Cuza”, Univ. de Medicina si Farmacie, Univ. „Petre Andrei”).

Toţi vizitatorii târgului vor participa la tombola RIUF şi vor putea câştiga, prin tragere la sorţi:

  • - O excursie la munte
  • - Invitaţii la film
  • - Un test IELTS gratuit
  • - Pachete de cărţi
  • - Pachete de materiale pentru pregătirea şi susţinerea examenului de limba engleză

Pe www.riuf.ro elevii şi studenţii se pot înscrie la workshopuri dedicate studiului în străinătate.

RIUF va avea loc la Iaşi pe 22 martie, la Hotel Unirea, in intervalul orar 10-18.


P.S. Soarele iese din ce în ce mai des...ar fi păcat să staţi în casă, când Iaşul vă pregăteşte atât de multe surprize!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu