miercuri, 16 mai 2012

PR Tea de Iași - ediția de primăvară

Am câteva zile de când tot zic că voi posta un mic articol de promovare a proiectului PR Tea de Iași. Ajuns la ediția cu numărul 7, am realizat că oamenii așteptau acest proiect înainte de a da noi start promovării. E a patra ediție la care particip în calitate de membru al echipei ... cu siguranță va fi și ultima, așa că totul va trebui să meargă brici
În această seara speakerul va fi doar unul, dar cu o experiență foarte bogată. Gabriela Enea, Directorul Direcției pentru Relații Publice și Protocol a Camerei Deputaților ne va împărtăși cum e să lucrezi într-o instituție cu profil politic, dar în același timp să încerci să rămâi apolitic. Provocările și constrângerile cu siguranță sunt foarte mari, iar interacțiunea cu studenții participanți va fi plină de randament.
Cei mai inspirați în alegerea cuvintelor pe care le vor adresa doamnei Gabriela Enea nu vor pleca acasă cu mâna goală. Editura Polirom a sponsorizat și această ediție cu literatură de specialitate.
Așadar și prin urmare, îi țin pumnii lui Cosmin și fetelor, pentru că în seara aceasta (16 mai), începând cu ora 18:00, în Cărturești (Iulius Mall), 25 de studenți se vor bucura de rezultatele muncii depuse timp de 2 luni.

Mă găsiți și pe mine pe acolo...pe post de moderator. :->
It`s tea time!