luni, 14 martie 2011

Pleacă.Studiază.Întoarce-te.Schimbă.

Romanian International University Fair ajunge din nou în Iaşi. Cel mai mare târg universitar din România va aduce pe 17 martie la Hotel Unirea expozanţi din 14 ţări atât pentru programe de licenţă cât şi pentru master. Ai ocazia de a studia în străinătate fără a plăti taxele de şcolarizare. Trebuie doar să te prezinţi la târg (între orele 10.00-18.oo) pentru a te informa.
Dacă ai iniţiativă şi chiar îţi doreşti să schimbi decorul studiilor poţi profita de programul Spot Admissions. Cei interesaţi pot descărca documentele necesare înscrierii de pe www.riuf.ro ca mai apoi să vină la târg pentru a le completa.
Personal consider că RIUF este singurul târg de universităţi ce îţi oferă o documentare completă cu privire la oportunităţile din străinătate. Eu am participat de 3 ori până acum şi am rămas impresionată de diversitatea specializărilor întâlnite.
Recomand atât liceenilor cât şi studenţilor să ne viziteze joi, între orele menţionate, pentru că întradevăr merită!

Proiectul este organizat şi susţinut de EDUCATIVA, grup ce ajută tinerii români în identificarea şi fructificarea oportunităţilor de dezvoltare personală.