vineri, 24 iulie 2009

Blogtosani 7

Trecuse ceva vreme de când am închis, pentru câteva luni, blogul. Deşi l-am redeschis nu prea am avut parte de inspiraţie şi am tot amânat apariţia unui post mai..de Doamne ajută!(exceptând pe cel de mai jos care e postat...ca să fie). Acum profit de această nouă întâlnire a bloggerilor din Botoşani la care mai greu..la insistenţele unora (Cristi şi Andra) am luat şi eu parte. Am avut plăcerea să o avem alături şi pe Andra, pentru care acesta a fost primul blogmeet la care a participat.
Vorbărie multă şi de data aceasta.. subiectele mai mult sau mai puţin cu privire la sfera blogurilor, nelipsind nici porţiile de râs. Locaţia a fost frumos aleasă de organizatori (Up Cafe), putând sa ne bucurăm şi de asfinţitul soarelui. Bineînteles că au fost făcute şi poze, care vor fi publicate probabil de Bogdan. În mare parte pot zice că a meritat toată fuga mea pentru a participa la mica întâlnire a bloggerilor.

[nici în cazul acestui mic post nu m-a ajutat imaginaţia..mai deloc..dar simt o uşurare că am reuşit să mai tastez 2-3 cuvinte]

[mai târziu...dar am făcut rost şi de câteva poze :D]